SOBRE ALMOHAYA RENOVABLES

Energies renovables i instal·lacions eficients: la nostra empresa familiar, amb 25 anys d’experiència, us ofereix el millor servei.

 • Comunitat Energètica d’Olot

  Instal·lació de la Comunitat Energètica de la Plaça del Mig d’Olot

  Actualment és la Comunitat Energètica més gran de la Garrotxa. Potència instal·lada: 84 kWp amb un rendiment superior al 85%, que generaran 200.000 kWh any amb un Autoconsum superior al 60%.

 • Seu del Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya

  Nova seu del Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya a l’Hospitalet de Llobregat

  Potència instal·lada: 290 kWp que generaran 400.000 kWh any per cobrir part de les necessitats energètiques de llum i climatització.

  222 kWp instal·lats Coplanars a la coberta i 68 kWp instal·lats en una marquesina amb panells semi-transparents i sense […]

 • Instal·lació aerotèrmia sector gràfic

  IMPLEMENTACIÓ DE TECNOLOGIA AEROTÈRMICA PER OPTIMITZAR EL CONSUM ENERGÈTIC

  Aquest projecte innovador representa un salt qualitatiu en l’eficiència energètica de la indústria del sector gràfic de la Garrotxa. Hem substituït el seu antic sistema de bombes de calor ON/OFF per una solució avançada basada en bombes de calor aerotèrmiques amb […]

 • Hospital comarcal de la Garrotxa

  INSTAL·LACIÓ A LA COBERTA AMB ORIENTACIÓ EST-OEST

  220 kWp instal·lats a la coberta plana de la planta, amb orientació Est-oest per obtenir la màxima ocupació i el mínim de càrrega sobre la coberta. Amb un autoconsum de pràcticament el 100% de l’energia fotovoltaica produïda, l’Hospital cobreix un 6% de les […]

 • Plastecca

  INSTAL·LACIÓ A TERRA AMB SISTEMA VELA AUTOLASTRAT

  57,33 kWp instal·lats a Sant Jaume de Llierca. Instal·lació feta al costat de la nau indústrial per qüestions de càrrega de la coberta. S’han utilitzat suports de formigó autolastrat.

 • AMSA

  INSTAL·LACIÓ COPLANAR A LA COBERTA INCLINADA

  94 kWp instal·lats a la coberta inclinada de forma coplanar, a la planta d’AMSA a Palol de Revardit. En aquesta planta que produeix asfalt i té uns pics de consum molt elevats s’assoleix un autoconsum fotovoltaic d’un 22% durant l’any 2023 […]

 • Edifici Multipropietat

  INSTAL·LACIÓ VERTICAL A LA FAÇANA FEM NUCLI

  6,48 kWp instal.lats a la façana de forma vertical i sent la primera instal.lació residencial a Espanya en aquest format.

  Guanyador del premi de la unió europea “Horitzon 2020”.

 • Stockinettes JB

  INSTAL·LACIÓ COPLANAR A LA COBERTA INCLINADA 123 kWp instal·lats a la coberta inclinada de forma coplanar. Instal·lació per obtenir el màxim rendiment amb la mínima ocupació a la coberta.

 • Hilosa

  INSTAL·LACIÓ A LA COBERTA AMB ORIENTACIÓ EST-OEST

  824kWp instal·lats i un autoconsum del 99% de l’enegia fotovoltaica produïda, Hilosa cobreix un 30% de les seves necessitats energètiques.

  824 kWp instal·lats a la coberta plana de la planta, amb orientació Est-Oest per obtenir la màxima ocupació i el mínim de càrrega […]

 • Hotels Els Grecs

  INSTAL·LACIÓ COPLANAR A LA COBERTA INCLINADA

  64 kWp instal·lats a la coberta inclinada de forma coplanar. Instal·lació feta en un hotel de referència a la Costa Brava aconseguint el màxim rendiment possible.