CAP A UN FUTUR SOSTENIBLE

La geotèrmia:
La terra com a font d’energia

La geotèrmia és una tecnologia que aprofita el calor natural emmagatzemat a l’interior de la Terra. Mitjançant l’ús de bombes de calor geotèrmiques, aquesta energia es converteix en calor per a l’escalfament i enrefredament dels edificis, garantint una temperatura constant durant tot l’any.

L’energia geotèrmica és una font que no s’acaba mai. L’interior de la Terra conserva una temperatura constant, la qual cosa fa de la geotèrmia una opció fiable i eficient per a l’escalfament domèstic i industrial.

Sostenibilitat Sense Limits
La geotèrmia ofereix una solució de calefacció i refrigeració sostenible. Utilitza fonts d’energia renovable i ajuda a reduir les emissions contaminants, contribuint a un futur més verd i net.

Eficiència i Estalvi
Aprofita l’energia de la Terra per obtenir una eficiència energètica excepcional. No només redueix els costos operatius, sinó que també minimitza l’impacte ambiental.

Geotèrmia: L’energia de la Terra al teu Servei
No hi ha res com aprofitar l’energia constant i oculta de la Terra per al teu confort i sostenibilitat. Si vols ser part del canvi cap a un futur més verd, la geotèrmia és el camí a seguir.

Aprofita l’energia oculta de la Terra per escalfar i refrescar els teus espais de manera eficient i respectuosa amb el medi ambient.

QUINS SÓN ELS AVANTATGES?

Beneficis de la geotèrmia

Descobreix el potencial inexplorat de l’energia de la Terra. Si busques una manera d’escalfar o refrescar els teus espais amb un menor impacte ambiental i màxima eficiència, la geotèrmia és la teva opció per un futur més sostenible.

 • Escalfament eficient
  Aprofita l’energia constant de la Terra per escalfar amb eficiència.

 • Refresc sostenible
  Refresca els espais amb una tecnologia respectuosa amb el medi ambient.

 • Renovable i inesgotable
  Utilitza el calor intern de la Terra, una font inesgotable d’energia.

 • Reducció d’emissons
  Minimitza les emissions contaminants per un entorn més net.

 • Estalvi econòmic
  Redueix els costos energètics a llarg termini.

 • Durabilitat i fiabilitat
  Sistema durador amb manteniment mínim.

Altres serveis d’energies renovables

Solar fotovoltaica

Solar tèrmica

Biomassa

Aerotèrmia

Geotèrmia

ELS NOSTRES PROJECTES

Alguns dels nostres últims projectes.