SOBRE ALMOHAYA RENOVABLES

Energies renovables i instal·lacions eficients: la nostra empresa familiar, amb 25 anys d’experiència, us ofereix el millor servei.

Amb més de 25 anys d’experiència en instal·lacions, som una empresa familiar especialitzada en energies renovables. La nostra prioritat és respondre a les demandes socials i ambientals actuals.

Disposem d’un equip de tècnics especialitzats i d’una àmplia xarxa comercial per proporcionar als nostres clients les millors solucions adaptades a les seves necessitats. Des de l’estudi inicial del projecte fins a la seva execució i manteniment, estarem al vostre costat en cada pas. A més, oferim opció de finançament a través de les nostres entitats col·laboradores i pressupostos tancats amb un servei complet.

Més enllà de les instal·lacions, també organitzem cursos formatius i de divulgació enfocats principalment en energies renovables. Això ens permet contribuir al coneixement i promoció d’aquestes tecnologies sostenibles.
Estem profundament compromesos amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica, i estem en contínua cerca de nous sistemes i productes per oferir el millor servei als nostres clients. Amb la nostra empresa, podeu confiar en la garantia d’un suport integral i en la implementació de solucions innovadores per a un futur més sostenible.

Missió

La nostra missió a Almohaya és ser l’empresa líder en el sector de les energies renovables, oferint solucions sostenibles i eficients per a clients domèstics i industrials. Volem proporcionar alternatives energètiques responsables i contribuir activament a la transició cap a una economia més verda i respectuosa amb el medi ambient. Amb la nostra experiència de més de 25 anys, aspirem a ser el soci de confiança que ajuda els nostres clients a adoptar energies renovables i a reduir la seva empremta de carboni.

Visió

La nostra visió és un futur en què les energies renovables siguin la principal font d’energia, contribuint a un món més net i sostenible. Volem ser part integral d’aquest futur, impulsant la innovació i adoptant tecnologies d’avantguarda per a les nostres solucions renovables. Amb el nostre treball, aspirem a crear un impacte positiu en la societat, fomentant la consciència ambiental i la responsabilitat energètica. Veiem un món en què totes les persones i les empreses puguin accedir fàcilment a l’energia renovable i gaudir dels seus beneficis a llarg termini.

Valors

  • Sostenibilitat: Compromís amb la sostenibilitat ambiental, promocionant l’ús d’energies renovables i minimitzant l’impacte ambiental.
  • Innovació: Abraçament de la innovació com a motor de creixement, cercant noves tecnologies per millorar l’eficiència energètica i desenvolupar solucions renovables avançades.
  • Compromís amb el client: Posar els clients al centre de tot, oferint solucions personalitzades i de qualitat per satisfer les seves necessitats.
  • Integritat: Guiar-se per una conducta ètica i transparent, mantenint estàndards de qualitat elevats i compromís amb l’honestedat i la responsabilitat.
  • Col·laboració: Creure en el poder de la col·laboració, establir aliances per fomentar l’adopció d’energies renovables i treballar plegats amb clients i altres parts interessades per promoure un futur sostenible.

Objectius

Fomentar l’adopció d’energies renovables.
Proporcionar solucions personalitzades per a cada client.
Maximitzar l’eficiència energètica en les instal·lacions.
Contribuir a la reducció d’emissions de CO₂.
Promoure la innovació i la investigació en energies renovables.
Establir relacions a llarg termini amb els clients, basades en la confiança i el suport continu.
Amb aquests objectius, Almohaya busca convertir-se en un líder del sector de les energies renovables, contribuir a la sostenibilitat ambiental i promoure una economia baixa en carboni.

HISTÒRIA

La nostra història

Som una empresa instal·ladora familiar amb més de 25 anys d’experiència en el sector que s’ha especialitzat en les energies renovables per tal de donar resposta a les exigències socials i ambientals dels darrers anys.

Comptem amb tècnics especialitzats i una àmplia xarxa comercial que ens permet oferir als nostres clients la millor solució i productes adaptats a cada cas. Per això us podem acompanyar des de l’estudi del vostre projecte, la tria del sistema més adient, l’execució de la instal·lació i el servei de manteniment, així com la possibilitat de finançament mitjançant entitats col·laboradores i pressupostos tancats amb claus en mà.
També hem impartit cursos formatius i de divulgació, generalment d’energies renovables.
Compromesos amb la sostenibilitat i eficiència energètica, estem contínuament a la recerca de nous sistemes i/o productes per garantir el millor servei als nostres clients.

1994

Bernardino Almohaya Palomo funda l’empresa Instal·lacions Almohaya.

1996

Antonio Almohaya Casado comença a treballar a Instal·lacions Almohaya

1999

Antonio Almohaya Casado es converteix en soci de l’empresa i aquesta es passa a dir Instal.lacions Almohaya, SC. L’empresa pren la decisió estratègica de potenciar les energies renovables.

2000

Primera instal·lació fotovoltaica: Una casa aïllada

2002

Primera instal·lació de biomassa

2018

L’empresa es converteix en Societat Limitada.